Talentwerving – Onze Detacheringsdiensten

Bij Hoeds Engineering begrijpen we dat elk bedrijf unieke eisen heeft als het gaat om het aantrekken van technisch talent. Onze uitgebreide detacheringsdiensten zijn ontworpen om u te helpen bij het vinden van de juiste professionals voor uw projecten:

1. Werving en Selectie

Onze diepgaande kennis van de werktuigbouwkundige industrie stelt ons in staat om getalenteerde ingenieurs en technici te identificeren en te werven die perfect aansluiten bij uw organisatie en projectbehoeften. Of het nu gaat om tijdelijke versterking of permanente plaatsingen, wij leveren de juiste kandidaten.

Voor vaste plaatsingen vragen wij een zogenaamde ‘placement-fee’.

2. Tijdelijke Detachering

Voor projecten met specifieke tijdslijnen en behoeften bieden wij tijdelijke detachering van gekwalificeerd personeel. Onze professionals hebben ervaring in diverse werktuigbouwkundige disciplines en zijn klaar om uw team te versterken en bij te dragen aan projecten van elke omvang.

Onze Certificeringen

Hoeds Engineering is er trots op te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en professionaliteit. Onze levering voor bovengenoemde diensten, gebeurt ten alle tijden onder de volgende certificeringen:

 • SNA-certificering: wat betekent dat we voldoen aan de normen voor correcte administratie en financiële betrouwbaarheid.
 • VCU-certificering: Deze certificering bevestigt dat we voldoen aan de veiligheids- en gezondheidsnormen bij het ter beschikking stellen van personeel.
 • NEN 4400-1: Zo voldoen we aan de normen voor de afdracht van loonheffingen en omzetbelasting.

Waarom Kiezen voor Hoeds Engineering?

 • Technische Deskundigheid: Hoeds wordt geleid door ervaren engineers, wat resulteert in een diepgaand begrip van de technische markt en een sterke connectie met engineers.
 • Grondigheid: Onze uitgebreide kennis en geavanceerde processen stellen ons in staat om kandidaten grondig te beoordelen en te begrijpen.
 • Flexibiliteit op Maat: We passen onze detacheringsdiensten nauwkeurig aan op uw specifieke eisen, of het nu gaat om kortlopende projecten of langdurige inspanningen.
 • Toewijding aan Kwaliteit: Onze certificeringen benadrukken onze vastberadenheid om de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid te handhaven.

Prijzen en voorwaarden

De onderstaande tabel geeft een indicatie van de prijzen (ex BTW) die wij hanteren voor onze HR – services.

ZZP’ersVoor het inschakelen van de passende ZZP’er rekent Hoeds een opgelegd tarief van tien euro per uur. Het contract kan kosteloos over genomen na 1600 gefactureerde uren
Flexibel & DetavastHoeds rekent een factor 2.3 x het brutoloon, het personeel is kosteloos over te nemen na 1040 gewerkte uren.
VastVoor een vaste werving rekenen wij, twee maanden na indienst-treding, eenmalig een fee van 20% van het brutojaarsalaris.
Zie ook onze Algemene Voorwaarden

Waarom Kiezen voor Hoeds Engineering?

 • Technische Deskundigheid: Hoeds wordt geleid door ervaren engineers, wat resulteert in een diepgaand begrip van de technische markt en een sterke connectie met engineers.
 • Grondigheid: Onze uitgebreide kennis en geavanceerde processen stellen ons in staat om kandidaten grondig te beoordelen en te begrijpen.
 • Flexibiliteit op Maat: We passen onze detacheringsdiensten nauwkeurig aan op uw specifieke eisen, of het nu gaat om kortlopende projecten of langdurige inspanningen.
 • Toewijding aan Kwaliteit: Onze certificeringen benadrukken onze vastberadenheid om de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid te handhaven.

Neem Contact Met Ons Op

Bij Hoeds Engineering zijn we er trots op dat we organisaties ondersteunen bij het aantrekken van top technisch talent en het beheren van werktuigbouwkundige projecten. Als u meer wilt weten over hoe wij uw organisatie kunnen helpen of als u een specifiek project wilt bespreken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van oplossingen op maat.

Hoeds Engineering – Engineersservices onder één hoed.