Aannemen

Bij Hoeds Engineering bieden we een uitgebreide dienstverlening voor het aannemen van technisch ontwerp en advies, waarmee we uw project van concept tot realisatie begeleiden. Ons doel is om u een duidelijke en efficiente oplossing te bieden, waarmee wij op offerte-basis de verantwoordelijkheid dragen om uw project technisch uitstekend uit te voeren.

Wij zoeken naar uw behoefte en ontzorgen u rondom dit vraagstuk.

Onze Aanpak

Wanneer wij van u het technische ontwerp aannemen, kunt u rekenen op ons team en netwerk van experts, wiens missie het is om uw visie om te zetten in werkelijkheid. Dit doen wij aan de hand van de engineer design cirkel en het systeem engineering V-model, zoals hieronder weergegeven. De grootte en complexiteit van het project

Waarom Kiezen voor Hoeds Engineering?

  • Expertise: Met een groot netwerk van diepgaande technische kennis en kennis van de laatste normen, zijn we een vertrouwd bureau van vele organisaties in de maakindustrie en de zakelijke dienstverlening.
  • Efficiëntie: Onze efficiënte aanpak bespaart u tijd, middelen en kopzorgen, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.
  • Kwaliteit: We streven naar de beste kwaliteit in elk project en dat ziet u terug in de resultaten.
  • Duidelijkheid: Op voorhand weten wat je kan verwachten, met transparantie en eerlijke afspraken, wel zo fijn.
  • Klantgerichtheid: Uw tevredenheid staat centraal in alles wat we doen. We luisteren naar uw behoeften en passen onze dienstverlening daarop aan.

Werk samen met Hoeds Engineering om uw projecten, met vermindering van zorgen en vermeerdering van resultaat. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen uw doelen te bereiken en wat voor prijzen wij hanteren.

Wij leveren deze dienst onder de DNR 2011.